Bidra till bloggen!

Jag vill att Nor Bannog ska vara en plattform för material till spelet Saga, och för artiklar och inlägg som kan vara av intresse för oss som gillar medeltidigheter. Det kan röra sig om allt från husregler till alternativa settings (kanske i Arcarias forntid?), rent historiska artiklar för inspirationens skull, slumptabeller, eller liknande.

Finns det någon hake med att skicka in sitt material till bloggen? Ja kanske. När jag kikar på ditt material kommer jag ta på mig redaktörshatten, föreslå förbättringar i språk, diskutera eventuella avsteg från världen som den finns beskriven och påpeka om det finns något problematiskt rörande representation av kön, etnicitet och andra sådana saker. Det är upp till dig om du vill se det som en hake eller en resurs.

Varför posta på Nor Bannog?
Vill du få feedback från många så gör du bättre i att posta på ett forum, exempelvis rollspel.nu. Anledningen att lägga ditt material på Nor Bannog är att folk förhoppningsvis har lättare att hitta tillbaka till det i framtiden. Det är ingen dum strategi att göra både delarna: posta på forum först, titta på reponsen, slipa lite till, och sedan lägga upp det känns färdigt.

Maila mig på anders.norbannog@gmail.com så kikar jag på det du skrivit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar